Naslovnica arrow In memoriam
Petak, 02 Lipanj 2023
In memoriam Ispis E-mail
Sadržaj
In memoriam
Stranica 2
Stranica 3
                                                                                                     4.10.2007.

IN MEMORIAM

       Umro je član Nadzornog odbora našeg kluba gospodin Rici Ivan iz Pešćenice. Još jedan veliki gubitak za nas, za sport i za cijelo naše mjesto.

       Naš učitelj Rici prisutan je u svim područjima života našeg mjesta, od najranijih dana kada je kao mladi prosvjetni radnik poče raditi u našoj školi. Svojim požrtvovnim radom, ali uvijek skroman i samozatajan, poklonio je svojoj Pešćenici sve što je mogao: svoje znanje, svoje slobodne trenutke i svoju veliku želju da Pešćenica krene putem napretka. Okružen sumještanima istih razmišljanja, cijeli život proveo radeći  za dobrobit šire zajednice: od učitelja u Područnoj školi do direktora nove škole u Lekeniku, od predsjednika DVD-a do tajnika MZ, od osnivača Sportskog društva do rada u Udruzi umirovljenika. Mi, koji smo imali tu sreću da smo surađivali i proživjeli dio svog života uz tog velikog čovjeka, zauvijek smo mu zahvalni za sve što nas je naučio. Bio nam je učitelj u osnovnoj školi, bio nam je učitelj u školi života: upornim radom, znanjem, tolerancijom drugačijih mišljenja a nadasve poštenjem dolazi se do rezultata – znao nam je reći. Radili smo zajedno, veselili se uspjesima znajući da sve što smo učinili ostaje poslije nas na dobrobit mladom naraštaju naše Pešćenice.

riciweb
 
        U razvoju odbojkaškog sporta, uloga gospodina Ricija  je posebno značajna. Od igrača u mlađim danima, do osnivača prvog odbojkaškog kluba u Pešćenici, od organizatora naših prvih utakmica na školskom igralištu u Pešćenici, do prijevoznika na sva naša gostovanja: uvijek je bio sa nama i uz nas. Nažalost godine i bolest udaljile su ga od aktivnog bavljenja odbojkom, ali on je i dalje bio prisutan u našem klubu kao član Nadzornog odbora i zajedno s nama veselio se svakom našem uspjehu na sportskom polju.

                                                                                             

             OPRAŠTAMO SE OD NAŠEG UČITELJA SA JEDNIM VELIKIM HVALA ZA SVE ŠTO JE UČINIO ZA SVOJE MJESTO I RAZVOJ SPORTA MEĐU MLADIMA

 

                                   NEKA MU JE VJEČNA SLAVA!

 

                                                                                              O K  Pešćenica 
Prva ekipa
Irsa Zagreb
club_nb
irsa
auto_cvetnic
robic
kidma
bedek
zub_tehnika
stom_kosic
romac