Naslovnica arrow In memoriam
Ponedjeljak, 17 Lipanj 2024
In memoriam Ispis E-mail
Sadr×aj
In memoriam
Stranica 2
Stranica 3
                                                                                                     4.10.2007.

IN MEMORIAM

       Umro je ├Ęlan Nadzornog odbora našeg kluba gospodin Rici Ivan iz Peš├Ženice. Još jedan veliki gubitak za nas, za sport i za cijelo naše mjesto.

       Naš u├Ęitelj Rici prisutan je u svim podru├Ęjima ┼żivota našeg mjesta, od najranijih dana kada je kao mladi prosvjetni radnik po├Ęe raditi u našoj školi. Svojim po┼żrtvovnim radom, ali uvijek skroman i samozatajan, poklonio je svojoj Peš├Ženici sve što je mogao: svoje znanje, svoje slobodne trenutke i svoju veliku ┼żelju da Peš├Ženica krene putem napretka. Okru┼żen sumještanima istih razmišljanja, cijeli ┼żivot proveo rade├Ži  za dobrobit šire zajednice: od u├Ęitelja u Podru├Ęnoj školi do direktora nove škole u Lekeniku, od predsjednika DVD-a do tajnika MZ, od osniva├Ęa Sportskog društva do rada u Udruzi umirovljenika. Mi, koji smo imali tu sre├Žu da smo sura├░ivali i pro┼żivjeli dio svog ┼żivota uz tog velikog ├Ęovjeka, zauvijek smo mu zahvalni za sve što nas je nau├Ęio. Bio nam je u├Ęitelj u osnovnoj školi, bio nam je u├Ęitelj u školi ┼żivota: upornim radom, znanjem, tolerancijom druga├Ęijih mišljenja a nadasve poštenjem dolazi se do rezultata – znao nam je re├Ži. Radili smo zajedno, veselili se uspjesima znaju├Ži da sve što smo u├Ęinili ostaje poslije nas na dobrobit mladom naraštaju naše Peš├Ženice.

riciweb
 
        U razvoju odbojkaškog sporta, uloga gospodina Ricija  je posebno zna├Ęajna. Od igra├Ęa u mla├░im danima, do osniva├Ęa prvog odbojkaškog kluba u Peš├Ženici, od organizatora naših prvih utakmica na školskom igralištu u Peš├Ženici, do prijevoznika na sva naša gostovanja: uvijek je bio sa nama i uz nas. Na┼żalost godine i bolest udaljile su ga od aktivnog bavljenja odbojkom, ali on je i dalje bio prisutan u našem klubu kao ├Ęlan Nadzornog odbora i zajedno s nama veselio se svakom našem uspjehu na sportskom polju.

                                                                                             

             OPRAŠTAMO SE OD NAŠEG U├łITELJA SA JEDNIM VELIKIM HVALA ZA SVE ŠTO JE U├łINIO ZA SVOJE MJESTO I RAZVOJ SPORTA ME├ÉU MLADIMA

 

                                   NEKA MU JE VJE├łNA SLAVA!

 

                                                                                              O K  Peš├Ženica 
Prva ekipa
Naši donatori !
Irsa Zagreb
club_nb
irsa
auto_cvetnic
robic
kidma
bedek
zub_tehnika
stom_kosic
romac