Naslovnica arrow Najave
Petak, 02 Lipanj 2023
Najave Ispis E-mail

 

 

8.11.2009.

         U natjecateljskoj sezoni 2009/10 naš klub takmičiti će se sa tri ekipe u tri dobne kategorije: seniorke, mlađe kadetkinje i najmlađe kadetkinje. Natjecanje je organizirano na nivou naše županije, a najbolje ekipe u kadetskom uzrastu predstavljati će županiju na prvenstvu zagrebačke regije.

         Pred nama je veliki broj utakmica i puno putovanja, a to znači dosta organizacijskih i financijskih napora. Imamo određenog iskustva, i uz suradnju roditelja, vjerujemo da ćemo i ovu sezonu uspješno privesti kraju.

         Prošle godine postigli smo veliki uspjeh plasmanom na PRVENSTVO HRVATSKE U MINI ODBOJCI, a u ovu sezonu ulazimo sa željom da djevojkama osiguramo kontinuitet igranja i takmičenja. U igri naših djevojaka vidljiv je napredak, želimo da tako nastave i dalje, a dobra, pametna i borbena igra na kraju donosi i dobar plasman na tablici.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 22.1.2008.g.

          U SUBOTU 26.1.2008.GODINE U 18 SATI U PROSTORIJAMA SPORTSKE UDRUGE PEŠĆENICA ODRŽATI ĆE SE GODIŠNJA SKUPŠTINA ODBOJKAŠKOG KLUBA PEŠĆENICA

          POZIVAMO SVE ČLANICE I ČLANOVE NAŠEG KLUBA DA SE ODAZOVU KAKO BI SKUPŠTINA IMALA POTREBNI KVORUM.

          SPORTSKA UDRUGA PEŠĆENICA, NAŠA KROVNA UDRUGA, IMA SVOJU 9. IZBORNU SKUPŠTINU U SUBOTU 2.2.2008. GODINE U 18 SATI U VATROGASNOM DOMU U PEŠĆENICI. NAKON SKUPŠTINE SLIJEDI TRADICIONALNA ZABAVA UZ MASKENBAL.

          POZIV SVIMA: DOĐITE, SUDJELUJTE U RADU SKUPŠTINE I NA KRAJU UGODNO SE PROVEDITE UZ NAŠE MAŠKARE.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

14.06.2007.

       Povodom dana grada, OK Ivanić Grad organizira turnir u odbojci za žene po nazivom „lipanj 2007 g.“. Uz domaćine nastupaju ekipe: OK Nebo, OK Sisak i OK Pešćenica. Turnir počinje u 9 sati u nedjelju 17.6.2007.godine.

       Organizatoru zahvaljujemo na pozivu i rado ćemo se odazvati. Ovih dana smo trenirali i želja nam je prikazati što kvalitetniju igru, a pobijediti će, naravno bolja ekipa.

        Rezultate i kratak izvještaj sa turnira potražite na našoj stranici.

   

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

       Povodom Dana općine Lekenik, Odbojkaški klub „Pešćenica“organizira turnir u odbojci za žene u nedjelju 22.04.2007.godine u dvorani Osnovne škole „Mladost“Lekenik sa početkom u 10sati.

        Nastupaju ekipe:

                                   O.K. SISAK   ---   SISAK

                                   O.K. PLAVI ZMAJ   ---   DUGA RESA

                                   O.K. IVANIĆ GRAD ---  IVANIĆ GRAD

                                   O.K. PEŠĆENICA   ---  PEŠĆENICA                                   

        Pozivamo sve ljubitelje odbojke, kao i one koji će to tek postati, da nas posjete, a mi ćemo se potruditi da pokažemo svu ljepotu odbojkaške igre.

        U utorak 24.04. navratite na našu web stranicu da vidite rezultate i izvještaj sa turnira, a biti će i interesantnih slika.

 


 
Prva ekipa
Irsa Zagreb
club_nb
irsa
auto_cvetnic
robic
kidma
bedek
zub_tehnika
stom_kosic
romac