Naslovnica arrow Uprava arrow Godišnja skupština
Èetvrtak, 25 Travanj 2024
Godišnja skupština Ispis E-mail
Sadržaj
Godišnja skupština
Stranica 2

 

 

GODIŠNJA SKUPŠTINA OK PEŠÃ†ENICA

U PEŠÃ†ENICI, 10.02.2007. 

IZVJEŠTAJ ZA 2006. GODINU 

            I ove godine nastavlja se tradicija odbojkaškog športa na podruèju naše opæine takmièenjem u 3. H.O.L.C. Prošlu sezonu završili smo na skromnom devetom mjestu od trinaest ekipa. Ove sezone broj klubova se poveæao na šesnaest, što govori o popularnosti ovog sporta kod ženske populacije na širem podruèju središnje Hrvatske. Time se ujedno poveæava i konkurencija za osvajanje vrha tablice.

  Prva veæa aktivnost od posljednje skupštine je organizacija turnira u beli uz pomoæ folklornog društva «Preslica». U sklopu proslave dana Opæine (Jurjevo) organizirali smo turnir u odbojci za kadetski uzrast gdje je naša mlada ekipa odmjerila snage sa svojim vršnjakinjama iz Vukovine i ŠÃ¦itarjeva. Èlanice seniorske ekipe pomogle su u organizaciji malonogometnog turnira povodom proslave Imena Marijina, èiji je ukupni prihod bio namijenjen za ureðenje župnog dvora.

S poèetkom nastave u školama poèela je i priprema seniorske ekipe za nastavak takmièenja u 3.H.O.L.C. Nastavku priprema odazvalo se devet djevojaka. Taj broj djevojaka nam je omoguæio prijavu za nastavak takmièenja. Do kraja kalendarske godine, prije nastavka u doigravanju, primili smo tri nove igraèice koje su nam omoguæile bezbrižniji nastavak takmièenja i dizanje kvalitete ekipe na viši nivo. 

Prošle školske godine intenzivno se poèelo raditi sa školom odbojke što je rezultiralo formiranjem kadetske ekipe koja je svoj prvi javni nastup imala na odbojkaškom turniru povodom dana opæine «Jurjevo 2006.», no pošto je sastav ekipe bio iz uglavnom osmih razreda, veæinu djevojèica smo izgubili kada su otišle na školovanje u Zagreb ili Veliku Goricu.

Ove školske godine poèelo se gotovo od poèetka sa školom odbojke, gdje djevojèica ima od petog do osmog razreda. Za okupljanje i rad sa školskom ekipom i ove godine zaslužni su Ivana Ferenac i Željko Vitas.

I na kraju da zakljuèimo:

 

Upravni odbor ulaže veliki napor da klubu omoguæi normalno funkcioniranje- od osiguravanja novèanih sredstava do normalnih uvjeta za odigravanje utakmica.

Sve je podreðeno seniorskoj ekipi da im se omoguæi treniranje i odigravanje utakmica u optimalnim uvjetima. Zato ne možemo biti u potpunosti zadovoljni postignutim rezultatima poznavajuæi vrijednost ekipe i njihovo iskustvo jer ekipi nedostaje pozitivna agresivnost  u želji da se utakmica dobije pogotovo na domaæem terenu, što uvelike utjeèe na posjeæenost utakmica. Na prethodnoj skupštini usvojen je plan koji je Upravni odbor u potpunosti ispunio i napravio korak više sa otvaranjem web stranice, èije se otvaranje i rad financira od donatorskih priloga. Smatramo da æemo time omoguæiti transparentnije poslovanje, te svim sadašnjim i buduæim èlanovima i  poklonicima omoguæiti uvid u stanje kluba i aktivnosti vezane uz klub.

Na kraju, zahvaljujem se Upravnom i Nadzornom odboru koji su i ove sezone odgovorno, savjesno i uspješno riješili postavljene zadatke koje smo zacrtali na prethodnoj skupštini.

Predsjednik O.K. «PešÃ¦enica»

Josip Hajduk

PLAN RADA ZA 2007. GODINU

1. Završetak sezone sa maksimalnim moguæim brojem bodova.

2. UèešÃ¦e na pozivnim turnirima sa seniorskom i kadetskom ekipom.

3. Organizacija turnira za Dan opæine i organizacija pripremnih utakmica prije poèetka sljedeæe sezone.

4. Priprema ekipe za nastavak takmièenja u 3.H.O.L.C. i borba za vrh tablice.

5. Nastaviti kontinuitet rada škole odbojke u suradnji sa O.Š. «Mladost» Lekenik i proširenje na ostale škole u regiji kako bismo osigurali kvalitetan pomladak.

6. Organizacija tombole sa svrhom prikupljanja novèanih sredstava.

                                                                                                                Upravni odbor
 

 thumb_p2102153  thumb_p2102154
 STARIJI I MLADI
 IGRAÈICE
 thumb_p2102155  thumb_p2102156
 MLADE SNAGE
 DRUŽENJE
 thumb_p2102157  thumb_p2102158
GOSTI  IZVJEŠTAJ PREDSJEDNIKA 
 thumb_p2102159  thumb_p2102160
RADNO PREDSJEDNIŠTVO  TAJNIK PREDSTAVLJA WEB STRANICU 

 

 

 



 
Prva ekipa
Naši donatori !
Irsa Zagreb
club_nb
irsa
auto_cvetnic
robic
kidma
bedek
zub_tehnika
stom_kosic
romac