Naslovnica arrow Uprava arrow Godišnja skupština
Ponedjeljak, 27 Svibanj 2024
Godišnja skupština Ispis E-mail
Sadr×aj
Godišnja skupština
Stranica 2

 

 

GODIŠNJA SKUPŠTINA OK PEŠ├ćENICA

U PEŠ├ćENICI, 26.1.2008.

IZVJEŠTAJ ZA 2007. GODINU

Što se ti├Ęe plana kojeg smo usvojili na prošloj redovitoj Skupštini, uvelike smo ga premašili.

        Sezonu smo završili prema o├Ęekivanju na desetom mjestu od šesnaest ekipa.

        Na turniru za Dan Op├Žine, od ├Ęetiri ekipe, osvojili smo drugo mjesto. Realno gledaju├Ži, to je bio jedan od najja├Ęih turnira do sada, što nam je dalo nadu da od ove ekipe u nastavku ligaškog natjecanja o├Ęekujemo puno više, naravno ako ne do├░e do ve├Žeg razilaska ekipe. S tim uvjerenjem Uprava kluba, zajedno s igra├Ęicama, ušla je u nastavak takmi├Ęenja u 3.H.O.L.C., iako je ZOS predlagao da prihvatimo njihov prijedlog za prelazak u viši rang natjecanja, tj. u 2.H.O.L.C. Upravni odbor je procijenio da viši rang natjecanja iziskuje puno više rada, kvalitetnijih treninga, više nov├Ęanih sredstava itd. Za to klub trenutno nije bio spreman. Kasnije se ta odluka pokazala ispravnom, jer su na po├Ęetku sezone 2007./2008. odustale dvije igra├Ęice, što smo kompenzirali dovo├░enjem Maje Tominac iz Siska. Tako smo u po├Ęetak sezone ušli sa 11 igra├Ęica i prvi dio sezone u 3.H.O.L.C. završili na drugom mjestu u skupini.To nam je omogu├Žilo u drugom dijelu razigravanje od 1-8 mjesta, a to je ve├Ž sam po sebi najbolji rezultat koji je klub ostvario od svog postojanja i što je bilo zacrtano planom rada za 2007. godinu.

        Da bi došli do tih rezultata klub je prošao kroz mnogo trzavica. Jedna od njih je i odustajanje g. Vitas ┼Żeljka od daljnjeg rada u klubu. On je u klub ulo┼żio mnogo slobodnog vremena i materijalnih sredstava, a procijenio je da rezultati i pristup igri nije proporcionalan ulo┼żenom. Kao predsjednik kluba, ja mu zahvaljujem na dosadašnjem radu u klubu i izra┼żavam iskreno ┼żaljenje što je došlo do takvih nesporazuma i što je to djelomi├Ęno zasjenilo postignute rezultate.

      U planu za prošlu godinu bilo je i nastavak rada sa školskom djecom, osobito sa 5. i 6. razredima, tako da od osmog razreda imamo formirane igra├Ęice. U dogovoru s ravnateljem osnovne škole i u├Ęiteljicom tjelesnog, uspjeli smo okupiti tridesetak djevoj├Ęica od 5-8 razreda koje su vodili Ivana Ferenac i ┼Żeljko Vitas u terminima me├░usmjena. Za trenere je to bilo izuzetno teško i slo┼żeno. Nakon odustajanja g. ┼Żeljka Vitasa od rada u klubu, imali smo sre├Že što se poslije nove godine tog posla prihvatila Maja Tominac u novom terminu od 17-18 sati. Jedan dio djece otpao je upravo zbog prijevoza iz ostalih mjesta op├Žine. Ali oni nisu trajno izgubljeni, jer ├Že to biti izazov za novi saziv Upravnog i Nadzornog odbora.

        Organizirali smo tombolu i sudjelovali u organizaciji malonogometnih turnira, gdje smo zaradili oko 10.000,00 kn koje smo ulo┼żili u izgradnju novog igrališta odbojke na pijesku. Ovaj projekt nije bilo u godišnjem planu, ali smo procijenili da idemo u gradnju se svojim sredstvima, jer ├Ęekaju├Ži da nam netko nešto pokloni je vrlo mala mogu├Žnost. Igralište je višenamjensko, jer su stupovi monta┼żni i ako se stavi mre┼żasta ograda oko igrališta mogu se organizirati rukomet ili mali nogomet na pijesku.

        Preko natje├Ęaja za dodjelu sportske opreme, od VIPneta smo dobili jednu odbojkašku mre┼żu za igralište na pijesku i trake za ozna├Ęavanje igrališta. Prije toga sve igra├Ęice su od VIP-a dobile vrijednu donaciju u obliku odje├Že i ostalog promid┼żbenog, korisnog materijala.

        Otvorili smo web stranicu kluba na internetu, jer to je u zadnjih godinu dana postao najva┼żniji medij komunikacije izme├░u klubova. Uz pomo├Ž donatora koji su nas podr┼żali i kojima se ovom prilikom zahvaljujem na razumijevanju, ostvarili smo dobit od 17.200,00 kn. Na taj na├Ęin smo javnosti pokazali ozbiljnost namjere da nastavimo sa radom još ja├Ęim tempom.

        ├łetiri godine su iza nas. Neki ├Že re├Ži da je napravljeno mnogo, a neki pak da je napravljeno malo. U naše godišnje planove stavljali smo ono što smo smatrali da ima realnih osnova da ├Že se ostvariti, a s ciljem da omogu├Žimo mla├░im generacijama djevojaka bavljenje sportom.

        Na kraju, htio bih se zahvaliti na suradnji i razumijevanju svim bivšim i sadašnjim ├Ęlanovima kluba i ├Ęlanovima Upravnog i Nadzornog odbora koji su išli u nepoznato i svake godine ugra├░ivali sebe u temelje ovog našeg kluba, a zbog generacija koje dolaze valjalo je ustrajati na tome.

PLAN RADA ZA 2008. GODINU 

1. završiti natjecateljsku sezonu 2007./2008. sa što boljim plasmanom na tablici,

2. sudjelovanje u proslavi Dana op├Žine,

3. nastavak rada sa školom odbojke, u suradnji sa O.Š. „Mladost“ Lekenik,

- u ljetnom periodu organizirati školu odbojke na pijesku i organizirati turnir odbojke na pijesku

4. nastaviti suradnju sa ostalim klubovima i udrugama u organizaciji kulturnih i    sportskih manifestacija, a u cilju prikupljanja nov├Ęanih sredstava,

5. dovršenje odbojkaškog igrališta uz pomo├Ž šire društvene zajednice.
 

Preview   Preview  
   
Preview    Preview
   
Preview    Preview
   
 
 
   

 

 

 

 
  
Prva ekipa
Naši donatori !
Irsa Zagreb
club_nb
irsa
auto_cvetnic
robic
kidma
bedek
zub_tehnika
stom_kosic
romac