Naslovnica arrow Uprava arrow Godišnja skupština
Četvrtak, 09 Veljača 2023
Godišnja skupština Ispis E-mail
Sadržaj
Godišnja skupština
Stranica 2

 

 

GODIŠNJA SKUPŠTINA OK PEŠĆENICA

U PEŠĆENICI, 26.1.2008.

IZVJEŠTAJ ZA 2007. GODINU

Što se tiče plana kojeg smo usvojili na prošloj redovitoj Skupštini, uvelike smo ga premašili.

        Sezonu smo završili prema očekivanju na desetom mjestu od šesnaest ekipa.

        Na turniru za Dan Općine, od četiri ekipe, osvojili smo drugo mjesto. Realno gledajući, to je bio jedan od najjačih turnira do sada, što nam je dalo nadu da od ove ekipe u nastavku ligaškog natjecanja očekujemo puno više, naravno ako ne dođe do većeg razilaska ekipe. S tim uvjerenjem Uprava kluba, zajedno s igračicama, ušla je u nastavak takmičenja u 3.H.O.L.C., iako je ZOS predlagao da prihvatimo njihov prijedlog za prelazak u viši rang natjecanja, tj. u 2.H.O.L.C. Upravni odbor je procijenio da viši rang natjecanja iziskuje puno više rada, kvalitetnijih treninga, više novčanih sredstava itd. Za to klub trenutno nije bio spreman. Kasnije se ta odluka pokazala ispravnom, jer su na početku sezone 2007./2008. odustale dvije igračice, što smo kompenzirali dovođenjem Maje Tominac iz Siska. Tako smo u početak sezone ušli sa 11 igračica i prvi dio sezone u 3.H.O.L.C. završili na drugom mjestu u skupini.To nam je omogućilo u drugom dijelu razigravanje od 1-8 mjesta, a to je već sam po sebi najbolji rezultat koji je klub ostvario od svog postojanja i što je bilo zacrtano planom rada za 2007. godinu.

        Da bi došli do tih rezultata klub je prošao kroz mnogo trzavica. Jedna od njih je i odustajanje g. Vitas Željka od daljnjeg rada u klubu. On je u klub uložio mnogo slobodnog vremena i materijalnih sredstava, a procijenio je da rezultati i pristup igri nije proporcionalan uloženom. Kao predsjednik kluba, ja mu zahvaljujem na dosadašnjem radu u klubu i izražavam iskreno žaljenje što je došlo do takvih nesporazuma i što je to djelomično zasjenilo postignute rezultate.

      U planu za prošlu godinu bilo je i nastavak rada sa školskom djecom, osobito sa 5. i 6. razredima, tako da od osmog razreda imamo formirane igračice. U dogovoru s ravnateljem osnovne škole i učiteljicom tjelesnog, uspjeli smo okupiti tridesetak djevojčica od 5-8 razreda koje su vodili Ivana Ferenac i Željko Vitas u terminima međusmjena. Za trenere je to bilo izuzetno teško i složeno. Nakon odustajanja g. Željka Vitasa od rada u klubu, imali smo sreće što se poslije nove godine tog posla prihvatila Maja Tominac u novom terminu od 17-18 sati. Jedan dio djece otpao je upravo zbog prijevoza iz ostalih mjesta općine. Ali oni nisu trajno izgubljeni, jer će to biti izazov za novi saziv Upravnog i Nadzornog odbora.

        Organizirali smo tombolu i sudjelovali u organizaciji malonogometnih turnira, gdje smo zaradili oko 10.000,00 kn koje smo uložili u izgradnju novog igrališta odbojke na pijesku. Ovaj projekt nije bilo u godišnjem planu, ali smo procijenili da idemo u gradnju se svojim sredstvima, jer čekajući da nam netko nešto pokloni je vrlo mala mogućnost. Igralište je višenamjensko, jer su stupovi montažni i ako se stavi mrežasta ograda oko igrališta mogu se organizirati rukomet ili mali nogomet na pijesku.

        Preko natječaja za dodjelu sportske opreme, od VIPneta smo dobili jednu odbojkašku mrežu za igralište na pijesku i trake za označavanje igrališta. Prije toga sve igračice su od VIP-a dobile vrijednu donaciju u obliku odjeće i ostalog promidžbenog, korisnog materijala.

        Otvorili smo web stranicu kluba na internetu, jer to je u zadnjih godinu dana postao najvažniji medij komunikacije između klubova. Uz pomoć donatora koji su nas podržali i kojima se ovom prilikom zahvaljujem na razumijevanju, ostvarili smo dobit od 17.200,00 kn. Na taj način smo javnosti pokazali ozbiljnost namjere da nastavimo sa radom još jačim tempom.

        Četiri godine su iza nas. Neki će reći da je napravljeno mnogo, a neki pak da je napravljeno malo. U naše godišnje planove stavljali smo ono što smo smatrali da ima realnih osnova da će se ostvariti, a s ciljem da omogućimo mlađim generacijama djevojaka bavljenje sportom.

        Na kraju, htio bih se zahvaliti na suradnji i razumijevanju svim bivšim i sadašnjim članovima kluba i članovima Upravnog i Nadzornog odbora koji su išli u nepoznato i svake godine ugrađivali sebe u temelje ovog našeg kluba, a zbog generacija koje dolaze valjalo je ustrajati na tome.

PLAN RADA ZA 2008. GODINU 

1. završiti natjecateljsku sezonu 2007./2008. sa što boljim plasmanom na tablici,

2. sudjelovanje u proslavi Dana općine,

3. nastavak rada sa školom odbojke, u suradnji sa O.Š. „Mladost“ Lekenik,

- u ljetnom periodu organizirati školu odbojke na pijesku i organizirati turnir odbojke na pijesku

4. nastaviti suradnju sa ostalim klubovima i udrugama u organizaciji kulturnih i    sportskih manifestacija, a u cilju prikupljanja novčanih sredstava,

5. dovršenje odbojkaškog igrališta uz pomoć šire društvene zajednice.
 

Preview   Preview  
   
Preview    Preview
   
Preview    Preview
   
 
 
   

 

 

 

 
  
Prva ekipa
Irsa Zagreb
club_nb
irsa
auto_cvetnic
robic
kidma
bedek
zub_tehnika
stom_kosic
romac